Kombinera hemmakontoret i skärgården med kontorshotell i city

Kombinera hemmakontoret i skärgården med kontorshotell i city

Det är något särskilt med att bo ute i Stockholm skärgård. Den vackra naturen, havet och alla öarna. Men som företagare kan det ibland vara lite svårt att utveckla företaget. Då kan du hyra ett kontor eller en stol på ett kontorshotell.

Kombinera skärgården med kontorshotell

Du driver ett företag hemifrån ute i Stockholms skärgård. Då kan det vara mycket smart att också hyra ett kontor eller en stol på ett kontorshotell en eller flera dagar i veckan. Kombinera skärgården med city. Det ger dig en möjlighet att nätverka och hitta andra företagare att samarbeta med. Det ger också inspiration. Visst är det skönt att kunna arbeta hemifrån, inte behöva pendla och få styra över sin tid precis som man vill. Men för att utveckla ett företag behöver man ofta samarbeta med andra företagare. Det som är så bra med dagens företagshotell är att du väljer under hur lång tid och vilken slags plats som du vill hyra. Vill du hyra ett kontor varje dag året om, eller passar det bättre med en stol en eller två gånger i veckan? Du väljer helt själv. Gå in på https://workaround.io/ som har kontor över hela Stockholm och hitta det kontorshotell som passar dig.

Nyttja kontorshotellet på bästa sätt

Som skärgårdsbo vill du inte behöva åka in till city varje dag. Du bor ju ut i skärgården av en anledning, vare sig du bor ute på en ö eller på Värmdö. Därför är det smart att verkligen tänka igenom och planera din tid inne i stan. Först och främst är det klokt att hyra stol på samma ställe, så att du lär känna de andra företagarna. Det är också smart att vara på kontoret minst en heldag i veckan. Så missar du inte någon som främst jobbar förmiddag eller eftermiddag. Ta också chansen att gå ut och äta lunch med en annan företagare varje gång, så att ni verkligen hinner connecta och lära känna varandra. På ett kontorshotell har du stora möjligheter att få lära dig nya saker, få nya idéer, hitta samarbetspartner och och få gå på intressanta föreläsningar.

Hyra konferensrum för dagen

Som företagare kan du även hyra ett större rum eller konferensrum för dagen. Låt oss säga att du ska ha ett större affärsmöte eller ge en presentation till några kunder. Då vill du inte bjuda in till ett litet kontor eller till ett kontorslandskap. Du kan då hyra ett lagom stort konferensrum med den senaste tekniken och alla hjälpmedel som du behöver, antingen för en heldag eller bara några timmar. Det ger alltid ett mer professionellt intryck att mötas på ett snyggt konferensrummet, än på hemmakontoret där de andra deltagarna först behöver gå in genom din hall och se ditt kök. Det är också lättare att göra en riktigt förstklassig presentation om du har en stor skärm och projektor och alla kan sitta på lagom avstånd i bekväma stolar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *