Laddad i skärgården

Laddad i skärgården

Att skaffa elbil när du bor i skärgården är både enkelt och smart. Numera är elbilarna så pass vanliga på våra gator att du tryggt kan skaffa dig en utan att behöva bekymra dig för att tekniken inte är fullgod.

Spara pengar med elbil

Att bo nära naturen, ute i skärgården, gör att du nästan automatiskt tänker i mer klimatvänliga termer. Du upplever väder och vind och hav på ett helt nytt sätt än förr, och att då även låta bilen ta klivet in i ditt miljötänk är ett självklart steg. När du väl har bestämt dig finns ytterligare steg du kan ta för att göra ditt liv med elbil så smart som möjligt. Med hjälp av laddboxar som hjälper dig att spara el gör du både dig själv och miljön en tjänst. Med bara några klick kan du dessutom välja tidpunkt när bilen behöver vara färdigladdad, vilket garanterar att du alltid har din elbil redo när du behöver den. Älskar du dessutom design så kommer laddboxen från Easee i fem olika färger om du skulle vilja matcha den mot din bil eller ditt hus. Boxen är liten för att spara material och för att den ska smälta in snyggt i sin omgivning. Du kan vara trygg i att den här laddboxen uppfyller alla säkerhetskrav och står emot både vatten, smuts och stötar vilket trots allt kan vara bra om du bor i skärgården.

Gör våra barn en tjänst

Genom att skaffa dig en elbil följer du med i miljötänket som sprider sig mer och mer över hela världen. Du bidrar till renare luft och bättre levnadsmiljö både för människor, växter och djur. Att dessutom kunna kombinera detta med en smart uppladdning av din bil gör det bara ännu bättre. Du blir en god förebild för dina barn och kan förhoppningsvis ge vidare dina kloka värderingar till nästa generation, som kommer vara dem som får leva med de beslut vi vuxna tar idag. Tänk igenom dina idéer och gör kloka val, på det sättet sprider sig medvetenhet från person till person – och ditt startskott går kanske med att skaffa elbil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *