Hyr en ö i skärgården för konferensen

Hyr en ö i skärgården för konferensen

Det finns få saker som är lika spännande som att planera en konferens, men det är också knepigt och kräver en hel del arbete och planering. Sverige erbjuder idag många vackra och rofyllda platser för den bästa konferensen, men ligger företaget i storstan kan det vara svårt att komma bort från all bullrande trafik och sorl från människorna på gatan. Ett unikt och mycket uppskattat sätt att fly från detta och hålla en konferens som dina medarbetare sent kommer att glömma, är genom att hyra en ö i skärgården.

Sveriges skärgård är otroligt vacker och det finns mängder med olika öar som är privatägda. Många öägare väljer således att hyra ut dessa platser till företag eller verksamheter som vill hålla konferens. Hur häftigt skulle det inte vara att meddela dina anställda att du har hyrt en alldeles egen ö för er att befinna er på?

Vad kostar det att hyra en ö i skärgården?

Att hyra en ö är inte billigt, men det kan vara ett riktigt bra sätt för dig och dina medarbetare att komma bort från vardagsstressen och bara njuta av den vackra naturen. Kanske vill ni ta er ett dopp när ni har lite fritid över mellan mötena eller varför inte ha kanotpaddling som aktivitet? Är du osäker på om ditt företag kommer att kunna hantera budgeten kan du ansöka om ett företagslån hos https://www.fakturino.se/foretagslan/basta-foretagslanet/ som hjälper dig med finansieringen. Här ansöker du snabbt och smidigt om ett lån som passar just dina och ditt företags förutsättningar.

Vilka öar kan man hyra?

Vad är det då för öar ute i skärgården som man kan hyra och hur vet man hur mycket man behöver låna för att ha råd? För det sistnämnda gäller det naturligtvis att du först kommer i kontakt med ägaren av ön. På så sätt vet du hur mycket du behöver ansöka om i företagslån. Här nedan listar vi några av de mest populära och uppskattade öarna för konferenser.

Idöborg

Idöborg är en ö som du hittar bara cirka en timme utanför Stockholm city. Ön är privatägd och det är Waxholmsbolaget som står bakom transporterna till och från platsen. Det finns möjlighet att åka ut och tillbaka flera gånger om dagen och här hittar du vackra stugor med uthyrning året runt. Idöborg tar emot företag som vill hyra platsen för en konferens och som vill ha avskildhet. Av denna orsak tar de endast emot en grupp per tillfälle.

Gistholmen

På Gistholmen har ni möjlighet att ta del av naturen och avskildheten i en av Stockholms mellersta skärgårdar. På denna egna lilla ö får ni tillgång till 21 stycken stugor, vilket innebär att det även finns plats för de större sällskapen. På ön finns det även en storstuga som är utmärkt för alla era möten och konferenser, eller för att luncha eller äta middag tillsammans.

Nidingen

Nio mil till sjöss utanför Onsala hittar du en ö som kommer att ge er en konferens värd att minnas. På ön finns nämligen två stora fyrvaktarhus och det är också dessa som kommer vara er boplats under vistelsen. Väljer ni att ha konferensen under helgen får ni också tillgång till ett mycket vackert fyrtorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *