Förstora bysten lagom till skärgårdslivet i sommar

Förstora bysten lagom till skärgårdslivet i sommar

Innan sommaren gör sitt antågande brukar de flesta undra över om de är i tillräcklig form för bikinisäsongen. Antal gymbesök skjuter i höjden men även funderingar på hur bysten ser ut i den senaste baddräkten kommer upp. Lagom till sommaren är det många som väljer att göra en bröstförstoring för att känna sig både kvinnligare och sexigare på stranden eller på segelbåten. Gör din bröstförstoring i lagom tid så att du slipper ligga inne och läka när solen gassar utomhus. Det tar nämligen lite tid för kroppen att läka och kunna befinna sig i vatten på grund av såren.

 

När göra en bröstförstoring?

 

Gör helst inte din bröstförstoring alltför tätt inpå badsäsongen. En bröstförstoring bokas i tid så att din kropp får tid att läka. Om du badar för tidigt med såren oläkta så kan det ske infektioner i såren, vilket gör att du i värsta fall måste ta ut implantaten. Planera din bröstförstoring i till exempel april-maj om du vet att du ska ut på seglarsemester i sommar. Undvik också att sola med nakna bröst på stranden även om du är själv på en ö ute i skärgården eller ligger på din egen brygga. Ärren får nämligen inte vara i solen på minst ett år, annars kan de bli röda och fula och inte blekas så som de ska. Vistas du ute i solen, tänk på att tejpa ärren noggrant och ha en bh som skydd för solen. Smörj också in dig med solskyddsfaktor; även solen i Sverige är stark.

Vilken bikini ska jag välja efter en bröstförstoring?

De flesta bikinis passar lika bra i den svenska skärgården som de gör på den Franska rivieran. Randigt går alltid hem men även prickigt och härligt grälla färger. Om du bor i Sverige är det risk att du är rätt blek när du lägger dig ute i solen för första gången. Då kan det vara snyggt med färger som inte är alltför starka till en början eftersom kontrasten blir för stor då mellan bikinin och din hud.

Den typ av kupa du bör välja när du förstorat dina bröst är helst inte med bygel. Bygel kan skada nyopererade bröst och göra att formen läker på ett konstigt sätt. Välj hellre en trekants-bh eller en topp. Se till att överdelen ger ordentligt med stöd utan att den gör ont eller skär in i ärren. Återigen: tejpa ärren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *